Για το κατάστημα VERA

VERA Η εταιρία VERA είναι αγάπη. Η VERA είναι συναίσθημα. Αναπτυσσόμαστε εδώ και χρόνια με έναν σαφώς καθορισμένο σκοπό - να ευχαριστούμε τις γυναίκες, να ξεπερνάμε τις προσδοκίες, οι πελάτισσές μας να περιμένουν με ανυπομονησία την παράδοση της νέας τους τσάντας. Το κατάστημα VERA παρέχει την πολυπόθητη αλλαγή - επιτέλους κάτι που αξίζει. Το κατάστημα VERA σας προσφέρει κάτι κλασικό - αιώνιο που δεν υπόκειται στη ανθρώπινη γνώμη. Σαν την αληθινή αγάπη. VERA είναι συνώνυμο ποιότητας, στυλ και αγάπης. Η εταιρία VERA εκπροσωπεί τις κυρίες που θέλουν κάτι διαφορετικό, κάτι αξιότιμο. Τις κυρίες που δεν αποδέχονται το μέτριο και θέλουν το καλύτερο για τον εαυτό τους. Επειδή ξέρουν ότι το αξίζουν.

Η εταιρεία "VERA ITALIAN" Ltd. έχει μακρά ιστορία στην εισαγωγή και πώληση ιταλικών δερμάτινων τσαντών υψηλής ποιότητας. Όλες οι τσάντες κατασκευάζονται από αποδεδειγμένα εργοστάσια στην κεντρική Ιταλία, μερικά από αυτά με ιστορία άνω των 50 ετών στην κατασκευή δερμάτινων προϊόντων που τηρούν αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα υλικά. Η κατασκευή χειροποίητων τσαντών από των Ιταλών τεχνιτών είναι συνυφασμένη με τις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής και το αποτέλεσμα είναι οι τσάντες VERA που ξεχωρίζουν με υψηλή ποιότητα που πληρεί τα πρότυπα και των πιο απαιτητικών πελατών.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε σε όλους όσους εκτιμούν το ιταλικό στιλ, την ποιότητα και το αυθεντικό έμβλημα Made in Italy, το οποίο έχει γίνει σύμβολο αισθητικής και υψηλής ποιότητας, να έχουν ένα γνήσιο ιταλικό έργο τέχνης σε προσιτή τιμή.

Μπορείτε να βρείτε τις τσάντες μας στο φυσικό μας κατάστημα στη Βάρνα Βουλγαρίας, λεοφ. Κνιαζ Μπορίς Α, 61, και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα vera-italiy.gr, όπου μπορείτε να επιλέξετε από μια εντυπωσιακή συλλογή από περισσότερα από 750 μοντέλα τσαντών! Όλες οι τσάντες συλλέγονται προσεκτικά και επιλέγονται έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Με αυτόν τον τρόπο σας προσφέρουμε γυναικείες και ανδρικές τσάντες για καθημερινή χρήση, επαγγελματικές τσάντες, τσάντες πλάτης και τσάντες για επίσημες περιστάσεις.

Η ομάδα του ηλεκτρονικού καταστήματος vera-italiy.gr θα σας εξυπηρετήσει ευγενικά, προσεκτικά και γρήγορα, θα σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε προϊόν, καθώς όλες οι τσάντες είναι διαθέσιμες και μπορούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη ερώτηση σχετικά με κάθε προϊόν. Η ομάδα μας ενημερώνεται για τις τελευταίες τάσεις της μόδας και θα σας συμβουλεύσει στην επιλογή της κατάλληλης για εσάς τσάντας ή δώρο.

Το ποιο σημαντικό για εμάς είναι η τήρηση της ποιότητας και η ικανοποίησή σας με κάθε αγορά, επομένως κάθε προϊόν μας ελέγχεται προσεκτικά πριν συσκευαστεί και αποσταλεί σε εσάς. Η ειλικρινή φροντίδα για τους πελάτες μας ανταμείβεται με τα αμέτριτα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε. Μερικά από αυτά μπορείτε να δείτε σε αυτήν τη σελίδα και στη σελίδα μας στο Facebook.

Η τέλεια τσάντα είναι απαραίτητο αξεσουάρ για τις μοντέρνες γυναίκες και άντρες, και η ιταλική τσάντα VERA είναι το τέλειο φινίρισμα για οποιοδήποτε στυλ!